Dit zeer exclusieve chalet Villa Pinedo 6,5 x 5 meter is opgebouwd in een stijlvolle tuin. Dit markante tuinhuis kenmerkt zich door unieke houtsnijwerk elementen in het plafond en de voorgevel. De dubbel openslaande zwaar uitgevoerde deuren zijn symmetrisch geplaatst met links en rechts draairamen. Bovenlangs zijn ook ramen geplaatst wat de binnenruimte comfortabel en uitermate geschikt maakt als werkruimte of ontspanningsruimte. 

Villa Semesta Airbnb

De vele reizen naar Aziatische landen en liefde voor het ambachtelijke houtsnijwerk waren de reden om voor dit tuinhuis, in typisch oosterse sfeer, te beslissen. Het tuinhuis is volledig geïsoleerd d.m.v. wand en vloerisolatie. Als verwarming is voor een houtkachel gekozen. Op het dak en de veranda zijn pannetjes van teakhout aangebracht. Door het formaat van dit tuinhuis annex chalet is het ook zeer geschikt voor airbnb toepassingen of werkruimte aan huis.

Op de royale veranda kan men genieten van de lange zomeravonden met familie en vrienden of wordt het verblijf voor gasten van airbnb een onvergetelijke ervaring.