Vila Semesta summerhouse woodcarving details

Eendenborst met snijwerk

 

Deze exclusieve Villa Pinedo 6,5 x 5 meter is opgebouwd in een stijlvolle tuin. Dit markante tuinhuis kenmerkt zich door unieke houtsnijwerk elementen in het plafond en de voorgevel. De dubbel openslaande, zwaar uitgevoerde deuren zijn symmetrisch geplaatst met links en rechts draairamen. Bovenlangs zijn ook ramen geplaatst wat de binnenruimte comfortabel en uitermate geschikt maakt als werkruimte of ontspanningsruimte.

 

Pinedo-voorpand

Royale openslaande deuren en ramen naar de veranda

 

Villa Semesta woodcarving

Veel daglicht door de ramen rondom langs het plafond

 

De vele reizen naar Aziatische landen en liefde voor het ambachtelijke houtsnijwerk waren de reden om voor deze tuinvilla, in typisch oosterse sfeer, te beslissen. Het tuinhuis is volledig geïsoleerd d.m.v. wand en vloerisolatie. Als verwarming is voor een houtkachel gekozen. Op het dak en de veranda zijn pannetjes van teakhout aangebracht. Door het formaat van dit tuinhuis annex chalet is het ook zeer geschikt voor b&b toepassingen of werkruimte aan huis.

 

Villa Semesta Chalet

Heerlijke plek voor uw gasten

 

Villa Semesta Tuinhuis met houtkachel

Tuinhuis in de winter aangenaam te verwarmen met een houtkachel

 

Op de royale veranda kan men genieten van de lange zomeravonden met familie en vrienden of wordt het verblijf voor gasten een onvergetelijke ervaring.


Villa Semesta Veranda

Deze post is ook beschikbaar in: Engels, Duits