Thuis in de natuur

Natuurcampingsbed & breakfast locaties winnen terrein, en dat komt omdat “de beleving” bij deze locaties centraal wordt gesteld. Bijzondere sfeervolle accommodaties die onderscheidend zijn, zorgen bij de gasten van een kortstondig verblijf voor een langdurige prettige herinnering. Chalets van Villa Semesta bieden die unieke sfeer. De eigenschappen van het onbewerkte teakhout maken een hoog afwerkingsniveau mogelijk. Bovendien is Villa Semesta specialist in het aanbrengen van stijlelementen die ieder bouwwerk uniek maakt. Deze custom-made benadering zorgt ervoor dat van ieder idee een passend ontwerp kan worden gemaakt.

Villa Semesta Trekkershutten

Trekkershutten

De trekkershutten van Villa Semesta kenmerken zich door de karakteristieke bouwstijl die wordt aangepast aan de omgeving. Door de invloed van verschillende klimatologische omstandigheden krijgt het onbewerkte teakhout haar natuurlijke grijze patina. Het resultaat is dat de trekkershut na verloop van tijd, door deze verkleuring, in de natuurlijke omgeving wordt opgenomen, en niet, zoals andere houtsoorten, periodiek schilderwerk vraagt. Regelmatig wordt er als dakbedekking voor teakhouten pannetjes gekozen. Enerzijds benadrukt deze dakbedekking de pure, natuurlijke stijl en anderzijds wordt hiermee het ecologische uitgangspunt bevestigd. De trekkershut kan vanaf iedere maat geleverd worden, en ook de indeling wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. De trekkershutten van Villa Semesta worden dubbelwandig geleverd, wat niet alleen mogelijkheden voor warmte isolatie geeft, maar ook zorgt voor een goede geluidsisolatie.

Waarin onderscheiden onze trekkershutten zich van andere aanbieders?

 • productinnovatie door uitsluitend gebruik van massief onbewerkt teakhout

 • teakhout is onderhoudsvrij buitenhout dus geen schilderwerk

 • de geur en uitstraling van het onbewerkte hout geeft meest pure natuurlijke beleving

 • hutten worden één met de natuur en passen zeer goed bij het imago van natuurcampings

 • milieubewust door gebruik van recycled wood

 • dubbelwandig dus makkelijk te isoleren

 • mogelijkheid om het hele jaar in te verblijven

 • unieke dakbedekking

 • compleet met sanitaire voorzieningen te leveren

 • zeer onderscheidende, geheel naar wens, modellen leverbaar

 • Semesta garandeert de beste prijs / kwaliteits verhouding

 • onze trekkershutten zijn erkend door stichting De Groene Koepel

 • maak een afspraak op het rechtstreekse telefoonnummer 06-4122 53 05

 

trekkerhut Vila Semesta

 

 

 

 

 

Contact

trekkershutten

Chalets

De laatste jaren zien de vakantieparken en campings de vraag vanuit de leisure markt naar luxe accommodaties toenemen. Het is de nieuwe manier van vrijetijdsbesteding waarbij vooral “de beleving”  centraal staat. Zijn de huidige accommodaties voldoende onderscheidend en kunnen ze aan deze behoefte voldoen?  Villa Semesta levert chalets op maat en is specialist in het aanbrengen van sfeerelementen wat van ieder chalet een uniek bouwwerk maakt. Eigenschappen van het onbewerkte teakhout zorgen ervoor dat het chalet een hoog afwerkingsniveau heeft. Villa Semesta levert standaard modellen maar vaak gaat de voorkeur juist uit naar een op maat gemaakt chalet met een indeling die aan uw persoonlijke wensen voldoet. De chalets worden geheel dubbelwandig geleverd en zijn daardoor goed te isoleren. Voordeel hiervan is dat ze het gehele jaar te gebruiken zijn, en precies dat comfort bieden die men heden ten dage van een luxe accommodatie verwacht.

Chalet met veranda en teakhouten pannen

Villa Semesta levert naast deze chalets op maat ook originele authentieke prielen en paviljoens. Een prachtig product dat door haar karakteristieke bouwstijl dermate uniek is dat lang in de herinnering van de gasten zal blijven. Voor een origineel prieel of paviljoen zijn geen vaste maten en prijzen te geven. Deze unieke bouwerken worden verzameld, gerestaureerd en vervolgens krijgt het weer een nieuwe bestemming op uw park of natuurcamping.

contact

Deze post is ook beschikbaar in: Engels, Duits