DE tuinvilla’s van Villa Semesta

De tuinvilla’s van Villa Semesta zijn een bijzondere aanwinst in iedere tuin. Uw tuinhuis kan door de pure natuurlijke uitstraling van het onbewerkte teakhout enerzijds en door de toepassing van sfeerelementen anderzijds, uniek worden genoemd. De eigenschappen van het teakhout maken een hoog afwerkingsniveau mogelijk. Een groot voordeel is dat de tuinhuizen van Villa Semesta dubbelwandig worden geleverd. Dit maakt de toepassing van een goede wandisolatie mogelijk. Resultaat is een comfortabel binnenklimaat en, wellicht net zo belangrijk, het zorgt voor een goede geluidsisolatie.

 

Villa Toscane

Onze tuinvilla’s zijn in verschillende maten leverbaar. Daarom zijn de tuinhuizen of chalets van Villa Semesta ook voor vele doeleinden geschikt. Of het nu gaat om een klein tuinhuisje voor de opslag van tuinmeubilair of om een royaal chalet in te richten als werkruimte, bij Villa Semesta bent u aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan kantoor aan huis, of als hobby ruimte voor een eigen atelier. Daar waar andere houtsoorten veel bescherming vragen is teak een van de weinige houtsoorten die echt vochtbestendig is. Dat maakt een tuinvilla van Villa Semesta bij uitstek geschikt als poolhouse. Omgeven door de natuurlijke pure uitstraling van het onbewerkte teakhout is het prettig overnachten voor uw gasten.

Villa Semesta

Custom made

 Door de custom-made werkwijze passen onze tuinvilla’s in nagenoeg ieder type tuin. Vanzelfsprekend wordt er tijdens het ontwerp rekening gehouden met de stijl van de tuin. Gaat de voorkeur uit naar een landelijke bouwstijl dan is de Country villa met haar schilddak en royale overstek een goede keus. Door de vergrijsde verkleuring van het hout wordt uw tuinvilla al snel in de natuurlijke omgeving opgenomen. Het object wordt één met de natuur. Het is een mooie gedachte dat onze tuinhuizen, door het recyclingproces van het oude teakhout, weer een nieuwe bestemming krijgen in een karakteristieke tuin.

 

 

Tuinhuis veranda korbeel Villa Toscane

Strakke sobere teakhouten korbelen

 

Tuinhuis binnenaanzicht nok Villa Toscane

Nok vanuit binnenruimte

 

Tuinhuis Villa Toscane openslaande deuren

Dubbele openslaande deuren

 

TEVREDEN

 
 

Deze post is ook beschikbaar in: Engels, Duits