INSPIRATIE

De tuinhuizen en chalets van Villa Semesta worden voor verschillende doeleinden gebouwd. De Country Villa werd bijvoorbeeld als gastenverblijf voor logerende familie, vrienden of gasten gebouwd en is daarom geschikt als bed & breakfast toepassing. Ieder tuinhuis of chalet straalt een sfeer uit die goed tot z’n recht komt als ontspanningsruimte. En met een inrichting tot atelier creëert u met Villa Toscane een heerlijke plek om uw creatieve hobby uit te oefenen. Een origineel prieel of paviljoen is door de authentieke uitstraling een sierraad in uw tuin. Op de volgende pagina’s willen wij u graag inspireren met als uiteindelijke doel uw droom te verwezenlijken. Klik op de foto’s van de tuinhuizen voor een impressie.

Tuinhuis compleet ingericht

Tuinhuis compleet ingericht

Tuinhuis met veel daglicht

Tuinhuis met veel daglicht

 

Gastenvilla

Tuinhuis als bijzonder gastenverblijf

 

Uw nieuwe tuinhuis of chalet is als gastenverblijf voor logerende vrienden en familie in ieder opzicht een verrijking voor u en uw tuin Voor uw gasten wordt een verblijf in uw tuinhuis met veranda, of chalet met veranda, een echte unieke vakantie ervaring!

Tuinhuis ingericht met teak tafel

Tuinhuis ingericht met teak tafel

Tuinhuis-met-koloniale-meubelen

 

Atelier

Met een inrichting tot atelier creëert u van uw tuinhuis of chalet een heerlijke eigen plek, een echte retraite uit de drukte van alledag. De perfecte locatie om tot rust te komen en een creatieve hobby te beoefenen.

Tuinhuis als atelier

 

 tuinhuis of Atelier als werkruimte

 Tuinhuis als atelier ruimte

Kantoorvilla

 

Tuinhuis als kantoor

Nóg beter dan een kantoor in of aan huis is een vrijstaand kantoor naast uw huis Op een rustige plek, omgeven door de natuurlijke luxe van teak, gaat geconcentreerd werken of studeren vanzelf in uw royale tuinhuis of chalet. Door de dubbele wandconstructie kunnen diverse voorzieningen worden aangebracht, en onzichtbaar worden weggewerkt.

Tuinhuis als kantoorruimte

Tuinhuis kantoor aan huis

Zwemvilla

Teak is door de waterbestendigheid natuurlijk dé houtsoort voor het ultieme poolhouse. Met een rieten kap leidt de ton sur ton vergrijzing van natuurlijke materialen tot een fantastische uitstraling. Als dakbedekking zijn teakhouten pannetjes ook een goede keus, enerzijds omdat het door de natuurlijke vergrijzing mooi wordt opgenomen in de omgeving, en anderzijds wordt daarmee de ecologische gedachte bevestigd.

 Tuinhuis als poolhouse

 Poolhouse bij zwembad

 

 

Deze post is ook beschikbaar in: Engels, Duits