Country Villa 5 x 6,5 (32,5 m2)

cottage-5,5x7

In het landelijke gebied van Noord Holland, in een ruime tuin met Engelse sfeerelementen is een fantastische uitvoering van de Country Villa van 5 x 6,5 meter (inclusief 1,5 meter veranda) opgebouwd. De forse schildkap, geheel met riet bedekt,  geeft dit tuinhuis een markante uitstraling. De karakteristieke flair van deze tuinvilla wordt voornamelijk bepaald door de rondom lang doorlopende overstek. Op de overstek zijn ook keramische pannen aangebracht en dat benadrukt de knusse veranda. Door de afmeting is deze villa uitermate geschikt voor bedandbreakfast toepassingen en maakt een verblijf in dit chalet voor de gasten van een vakantiepark tot een onvergetelijke ervaring.

Deze royale tuinvilla heeft een dubbele deur in het front en een veranda van 1,5 meter. In de zijwanden zijn draairamen aangebracht. Bij de hoogte van de ramen is rekening gehouden met de plaatsing van een keukenblok. Van binnen kijkt men hoog in de nok op het teakhouten dakbeschot wat een zeer ruim gevoel geeft.

 

Ook deze Country Villa is volledig dubbelwandig uitgevoerd. De kabels en leidingen zijn in de spouw weggewerkt. Door de ruimte in de spouw kunnen mooie inbouw stopcontacten worden aangebracht. Er is gekozen voor een rietendak in combinatie met Tuille du Nord dakpannen op de veranda, wat een zeer luxueuze uitstraling geeft. Deze country Villa is als royaal tuinhuis zeer geschikt en kan goed als werkruimte of praktijkruimte gebruikt worden. Denk bij dit chalet ook eens aan gebruik voor bed & breakfast.  De indeling kan praktisch worden ingericht en geeft mogelijkheden voor een verblijf met het hele gezin. De pure natuurlijke uitstraling van het onbewerkte teak maken het voor uw gasten van een kortstondig verblijf tot een unieke ervaring.

Vanaf de veranda kijkt men op de prachtige vijverpartij die centraal in de tuin ligt en kan men genieten van de lange zwoele zomeravonden onder het fraai vormgegeven dak.

 

Country Villa 5x5,5

Deze post is ook beschikbaar in: Engels, Duits