Country villa 8 x 6 (48 m2)

Tuinhuis Country Villa

In een fraai aangelegde bostuin realiseerden wij een zeer luxueus afgewerkte tuinvilla annex gastenverblijf van de Country Villa van 8 x 6 meter. Uitgangspunt bij de aanschaf van dit chalet was de ecologisch verantwoorde manier van bouwen. Het gehele chalet bestaat uit onbewerkt onderhoudsvrij teakhout. De natuurlijke sfeer en de geur van het pure onbewerkte teak  maakt dat het verblijf van gasten van dit chalet een onvergetelijke ervaring wordt. Door de afmeting is dit chalet uitermate geschikt voor toepassing in het kader van airbnb en vakantieparken.

 

Dit prachtige chalet van bijna 50 m2 is, wat indeling betreft,  bijzonder om zijn royale veranda die door de dubbele openslaande deuren de living een extra ruim gevoel geeft. De hele Country Villa is dubbelwandig uitgevoerd en volledig geïsoleerd, d.m.v. wand en vloer isolatie. Als verwarming doen dubbele radiatoren dienst. De badkamer is voorzien van douchecabine en toilet. De veranda en living zijn voorzien van een massief teakhouten parketvloer met aangrenzend (bereikbaar middels paneeldeuren) de slaap en badkamer, eveneens voorzien van een teakhouten parketvloer. Deze Country Villa is in diverse maten leverbaar en het chalet kan naar wens worden ingedeeld.

 

 

Als dakbedekking is gekozen voor teakhouten pannen die na verloop van tijd haar unieke grijze kleur krijgen en daarmee mooi in de natuurlijke omgeving opgenomen worden. De typische schildkap is ook geschikt voor andere soorten dakbedekking. Diverse gerealiseerde projecten zijn voorzien van een rieten dak in combinatie met keramische pannen op de veranda wat de Country Villa een markante uitstraling geeft. De Eigenschappen van het onbewerkte teakhout zorgen ervoor dat de Country Villa een hoog afwerkingsniveau heeft. Daar waar andere houtsoorten veel bescherming vragen en periodiek schilderwerk, is teak een van de weinige houtsoorten die echt onderhoudsvrij kan worden genoemd. Dit is op lange termijn een groot voordeel een garandeert een jarenlang plezier!

 

 

 

Country Villa 6x8

Deze post is ook beschikbaar in: Engels, Duits